KISGÉPCENTRUM - KISGÉPSZERVIZ

Építőipari és kerti gépek Garanciális és azon túli villámgyors szervize, javítása, érintésvédelme. Kiemelt márkák: Bosch, Hitachi, Honda, Metabo, Makita, MTD, Black and Decker, DeWalt, Solo, AEG, Stihl, Skil, Dremel, Fein, Murray, AL-KO, Partner stb...

KIEMELT   SZAKSZERVIZ

ELEKTROMOS, BENZINES, ÉS KERTI GÉP JAVÍTÁS

Közvetlen szervizszám: (70) 340-2073

A Kisgépcentrum szervizrészlege méltán elismert. Precízen, gondosan, odafigyelve dolgozunk.
Önnek van rossz gépe?


Önnek, és kollégáinknak is nagy segítséget nyújt,
ha az egyes géptípusoknál az alábbi ábrákon bejelölt információt meg tudja adni.

Amennyiben alkatrészt szeretne rendelni, kérjük mobiltelefonjával fotózza le a gép adattábláját vagy a gépet, illetve írja le a gép adatait, és mutassa meg kollégáinknak!

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kapáknál és a fűnyíró gépeknél a motor és a ház külön adattáblával rendelkezik.

A szervizelés lépései A KISGÉPCENTRUMnál

 

Felkészült az őszre?

Hozza be hozzánk gépeit!

Érdemes átnézetni gépeit, olajat, gyertyát, szénkefét stb... cseréltetni, esetleg a mozgó alkatrészeket ellenőriztetni, hogy amikor eljön az ideje, magabiztosan vághasson a munkába.

 Referenciáink

 ● FGSZ Zrt. ● Petrolszolg Kft. ● Dunamenti Erőmű Zrt. (GDF Suez) ● MVM Ovit Zrt. 
● Fővárosi Csatornázási Művek ● Mol ● Tigáz ● Dunarent kft. ● Pannonia Ethanol Zrt.

garanciaérvényesítés (ÚJ GÉPEKRE)


Vásároljon 1 liter STIHL HP Ultra olajat a megjelölt gépek megvásárlásával egy időben és élvezze a +1 év jótállás előnyeit!

Amennyiben Ön a tavaszi akció során az alábbiakban felsorolt gépek mellé vásárol gépenként legalább 1l (1000ml) STIHL HP Ultra motorolajat, nemcsak a gépének tesz jót (hiszen a STIHL HP Ultra motorolaj kivételes tulajdonságainak köszönhetően kíméli a motort), de most megajándékozzuk Önt +1 év jótállással.

Feltételek:
A +1 év jótállás az alábbi termékekre terjeszthető ki: MS 170, MS 171, MS 180, MS 181, MS 181 C-BE, MS 211 és MS 211 C-BE motorfűrészek, valamint az FS 38, FS 40, FS 50, FS 55 illetve FS 56 szegélynyírók.

A kiterjesztett jótállás magánszemélyek részére érhető el, magáncélú felhasználás esetén érvényes. A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!