Tudnivalók, Általános Szerződési Feltételek (Á.Sz.F.) 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Kisgépcentrum Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Vállalkozás), és a Vállalkozás által működtetett, a www.kisgepcentrum.hu weboldalon található webáruházon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Vásárló (a továbbiakban: Vásárló) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Vállalkozás és Vásárló a továbbiakban együttesen: Felek).

Általános rendelkezések

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában illetve telefonon kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Kisgépcentrum Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.
Székhely: 2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
Telephely: 2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
Adószám: 12339657-2-13
Uniós adószám: HU-12339657
Cégjegyzékszám: 13-09-078347, bejegyezve a Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság által.
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: kisgep@kisgepcentrum.hu
Telefonos elérhetőség: (23) 365-727
Kapcsolattartó neve: Tóth Attila
Fogyasztói kifogások megtételének helye: 2030 Érd, Fehérvári út 63-65.

Megvásárolható termékek köre

Weboldalunk elektromos, benzines, és akkumulátoros kisgépeket, valamint a hozzájuk kapcsolódó tartozékokat forgalmaz. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt Áfát (27%), azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Erről a rendelési információk között tájékozódhat. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. Ezen időponton túl is van lehetőség a megrendelés leadására, elsősorban elektronikus úton, ilyenkor az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben 24 órán belül telefonon visszaigazolja a szállítási és számlázási adatokat, illetve hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést. Ezen kívül 48 órán belül elektronikus úton (e-mailben) is visszaigazoljuk megrendelését. Általános teljesítési határidő a visszaigazolástól számított 1-3 munkanapon belül.

Adatbeviteli hiba esetén vagy küldje el még egyszer rendelését az űrlap segítségével és írja bele, milyen adatot szeretne módosítani vagy egy e-mailben is megírhatja ezt nekünk, ahogy kényelmesebb Önnek. A telefonon visszaigazolás folyamán szóban is egyeztetjük az adatokat, így biztosan rendben lesz a rendelése.

Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai információk a beszállító (vagy rajta kívül álló okok) miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében, pl. beszállítói készlethiány esetén. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Ez esetben a termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés és vásárlás menete

Történhet e-mailben, telefonon vagy rendelési űrlap segítségével.

E-mailben: írja meg nekünk, mely terméket szeretné megvásárolni, s azt milyen címre küldjük. Amennyiben a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, adja meg a számlázási adatokat is. Mivel minden rendelést telefonon visszaigazolunk, ezért kérjük, mellékelje telefonszámát, melyen elérhető. Kérjük, figyeljen a pontos telefonszám megadására, mert ennek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése.

Telefonon: rendelését leadhatja telefonon is, ekkor szóban egyeztetjük a rendeléshez szükséges adatokat, illetve a szállítás, fizetés körülményeit is.

Rendelési űrlapon: az űrlap kitöltésével is leadhatja rendelését. Kérjük itt is figyeljen a telefonszám, e-mail cím helyes megadására, mert ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése. Rendelését ez esetben is visszaigazoljuk telefonon.

A Vásárló a regisztráció során megadott adatait a későbbiekben módosíthatja. A Vállalkozást az adatok Vásárló által történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért felelősség nem terheli.

A Vállalkozást nem terheli felelősség a Vásárló által a regisztráció során tévesen vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, egyéb problémákért, hibákért. A Vállalkozás nem tartozik felelősséggel azért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az a Vállalkozásnak nem felróható okból harmadik személyek részére hozzáférhetővé válik.

A Vásárló a Webáruházban megrendelést a megvásárolni kívánt termék(ek) virtuális kosarában történő elhelyezését, majd a „Pénztár” gombra kattintást követően tud leadni. A Pénztár menüpont alatt a Vásárló kiválaszthatja a termék szállítási és fizetési feltételeit, illetve ellenőrizheti a megrendelni kívánt termékek listáját. A vásárló megrendelését ezt követően a „Megrendelem” gombra kattintással adja le. A „Megrendelem” gomb lenyomását megelőzően a Vásárló a „Vissza” gomb használatával módosíthatja a kiválasztott szállítási és fizetési feltételeket.

A megrendelni kívánt áru(k)nak a Vásárló egyéni, virtuális kosarában történő elhelyezése nem minősül szerződéses ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, illetve megrendelésnek.

Az áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor a Vásárló megrendelését az Webáruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. A megrendelést követően a Vásárló egy számítógépes rendszer által automatikusan generált és kiküldött levelet kap a regisztráció során megadott e-mail címre, a megrendelt tételek feltüntetésével. Az automatikus visszaigazoló e-mail üzenet csupán a megrendelés megérkezésének visszaigazolása, az nem tekinthető a megrendelés megerősítésének vagy szerződéses nyilatkozatnak, az nem jelenti a megrendelés megerősítését. Az automatikus visszaigazoló levél nem jelenti azt, hogy megrendelt termék raktáron van.

A Vállalkozás a megrendelés beérkezését követően legkésőbb - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - 48 órán belül e-mail vagy telefonos megkeresés útján megerősíti a megrendelést, és tájékoztatja a Vásárlót a termék szállításának vagy személyes átvételének várható időpontjáról.

Nem minősül a megrendelés megerősítésének a Vállalkozás olyan tartalmú egyedi visszajelzése, amelyben a Vásárlót pl. ideiglenes készlethiányról értesíti.

Értékesített termékek, eladási árak

A Webáruházban szereplő áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit a Vásárló a konkrét árucikk információs oldalán ismerheti meg. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért a Vállalkozás nem tartozik felelősséggel. Az árucikkek információs oldalán feltüntetett képek helyenként illusztrációk.Az áruk használatára vonatkozó utasításokat, továbbá az áru részletes tulajdonságait a megvásárolt áruhoz mellékelésre kerülő használati utasítás tartalmazza. Vállalkozás az általa forgalmazott termékekhez a jogszabályi előírások keretein belül használati útmutatót csatol. Amennyiben a Vásárló véletlenül mégsem kapná meg a használati útmutatót a termékkel együtt, és ezt a tényt haladéktalanul, még a termék használata előtt jelezi az ügyfélszolgálat felé, Vállalkozás azt haladéktalanul pótolja.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiszállítás költségeit, ugyanakkor magukban foglalják a csomagolás költségeit.

Amennyiben az áru mellett hibás ár kerül feltüntetésre - különös tekintettel arra az esetre, ha nyilvánvalóan téves, a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő ár kerül feltüntetésre -, a Vállalkozás nem köteles a terméket a hibás áron értékesíteni. Ebben az esetben Vállalkozás haladéktalanul tájékoztatja a Vásárlót a tévedésről és a termék helyes áráról, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

Szerződés megkötése, létrejötte

Amennyiben a Vásárlóhoz kizárólag a megrendelése megérkezését visszaigazoló automatikus rendszerüzenetet küldte meg a Vállalkozás, elfogadó nyilatkozat hiányában a Felek között a szerződés még nem tekinthető létrejöttnek.

A Felek között a szerződés akkor jön létre, amikor a Vállalkozás a Vásárló megrendelését megerősítette.

A szerződés kizárólag magyar nyelven fogalmazott és leírt formában minősül érvényesnek. A megkötött szerződés az elállási határidő elteltét követően, elállás hiányában a rendszerből automatikusan törlésre kerül. A szerződést a Vállalkozás nem iktatja. A Vállalkozás szerződést kizárólag magyar nyelven köt.

A megrendelt termék és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A „Megrendelem” gombra történő kattintással a Vásárló szerződéskötési ajánlatához kötve van, továbbá - a megrendelés Vállalkozás általi megerősítését követően - fizetési kötelezettsége keletkezik.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés visszaigazolása alapján minden költséget tartalmaz.

Lehetőséget biztosítunk a cég bankszámlájára történő előre utalásra is.

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás információk

Weboldalunk magyarországi címekre vállal kiszállítást, megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, ha teheti, célszerű munkahelyi címet megadni. Ha a futár nem találja otthon, megkísérli ismételten kézbesíteni a csomagot (ilyenkor szükség van a telefonszámára, melyen biztosan elérhető).

A megrendelt termék(ek) átvételének / kiszállításának várható időpontjáról a Vállalkozás a termék információs lapján, illetve a megrendelés megerősítésében változhatnak. Amennyiben a termék(ek) átvételének / kiszállításának várható időpontja megváltozik, a Vállalkozás arról haladéktalanul értesíti a Vásárlót.

A Vásárlónak lehetősége van arra, hogy a megrendelt áru(ka)t személyesen átvegye, telefonon vagy e-mailben egyeztetett határidőn belül, a Vállalkozó üzlethelyiségében.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban

Át nem vett, visszajött csomagok esetén a szállítás, visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését csak a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Házhoz szállítás díjszabása

A posta, illetve futárköltség:

Bruttó 30.000 Ft. rendelési értékig bruttó 2.200 Ft.
Bruttó 30.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes.

Garancia

Az általunk forgalmazott termékek szervizhátterét azok gyártói biztosítják. A szervizek elérhetőségeit (címe, telefonszáma) a garancialevél tartalmazza. A termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. Az általunk forgalmazott termékekre a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján a teljesítés napjától számított 1 év jótállás és a Ptk. 308.§ (4) bek. alapján a teljesítés napjától számított 2 év szavatosság vonatkozik.

A hiba elhárításának módja elsősorban a javítás, melyet a termék gyártója által üzemeltetett szerviz végez. Probléma esetén megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Jótállás tartós fogyasztási cikkekre

A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti.
A jótállás időtartama egy év.
A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.
A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - jótállási jegyet átadni.
A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.
A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.
A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.

A jótállás keretébe tartozó javítás esetén a forgalmazó, illetve a javítószolgálat a jótállási jegyen köteles feltüntetni:

a javítási igény bejelentésének és a javításra átvétel időpontját, a hiba okát és a javítás módját,
a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő visszaadásának időpontját,
a jótállás - a kijavítás időtartamával meghosszabbított - új határidejét.

Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

Vonatkozó jogszabályok:

151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról.

A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja:

1. § (1) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerződés [Ptk. 685. § e) pontja] keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki. (2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek. (3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó). (4) Ha a gyártó a fogyasztási cikkre az e rendeletben foglaltaknál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a forgalmazót megillető jogok a fogyasztói szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra. 2. § (1) A jótállás időtartama egy év. (2) A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. 3. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül - jótállási jegyet átadni. (2) A jótállási jegyet közérthetően és egyértelműen, magyar nyelven kell megfogalmazni. (3) A jótállási jegyen fel kell tüntetni: a) a forgalmazó nevét és címét, a fogyasztási cikk megnevezését, típusát, gyártási számát, továbbá - ahol alkalmazható - azonosításra alkalmas részeinek meghatározását, c) a gyártó és - külföldről származó termék esetén - az importáló nevét, címét, d) a fogyasztót a jótállás alapján megillető jogokat, azok érvényesíthetőségének határidejét, helyét és feltételeit, e) a vásárlás vagy az üzembe helyezés időpontját. (4) A jótállási jegynek utalnia kell arra, hogy a jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti. 4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. (2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. 5. § (1) A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti. (2) A kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre. (3) A jótállás keretébe tartozó javítás esetén a forgalmazó, illetve a javítószolgálat a jótállási jegyen köteles feltüntetni: a) a javítási igény bejelentésének és a javításra átvétel időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását, a hiba okát és a javítás módját, c) a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő visszaadásának időpontját, gépjármű esetében továbbá a kilométeróra állását, d) a jótállás - a kijavítás időtartamával meghosszabbított - új határidejét. 6. § (1) A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani. (2) Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik. 7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

Elállás joga

A Vásárló a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján:

- a termék átvételének napjától,
- több termék vásárlása esetén, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott termék átvételének napjától,
- több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak az átvétele napjától,
- ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Vásárló vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától,
számított 14 (tizennégy) napon belül a megkötött szerződéstől indokolás nélkül elállhat. A Vásárló ezen elállási jogát a szerződés létrejöttének napja, és a termék(ek) átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Az elállási jog gyakorlásának menete

Az elállási nyilatkozatot Vásárló az alábbi úton juttathatja el a Vállalkozás részére:

Postacím: Kisgépcentrum Kft., 2030 Érd, Fehérvári út 65.
E-mail: kisgep@kisgepcentrum.hu
Telefon: 06/23-365-727

Határidőben érvényesítettnek kell tekintetni az elállási jog gyakorlását, ha a Vásárló az elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt a Vállalkozás részére elküldi.

A Vásárló elállási jogát a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja, így különösen:

- olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak;
- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
- lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a Vásárló a csomagolást felbontotta.

Az elállási jog gyakorlása során a Vásárló jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a Vásárló részéről (Ptk. 1:5. §)

A megrendelt terméket az előzetes jelzés után postai úton legalább könyvelt küldeményként, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk postacímére (Kisgépcentrum Kft., 2030 Érd, Fehérvári út 65.). Fontos, hogy postai út esetén ne sima küldeményként adja fel, hogy visszakereshető legyen (nehogy elkeveredjen a postán, stb.).

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan vagy utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék épségére, ugyanis a jogszabály szerint a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően videókamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges félreértések elkerülése végett van szükség (például ha a visszaküldött termék sérült vagy hiányos volt).

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül cégünk visszatéríti a vásárló által megadott bankszámla számra a termék vételárát.

A Vállalkozás kötelezettségei:

A Vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti a Vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget.

A Vállalkozás a Vásárlónak visszajáró összeget a Vásárló által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A Vásárló kifejezett beleegyezése alapján a Vállalkozás a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat

A Vállalkozás mindaddig visszatarthatja a visszafizetendő összeget, amíg a Vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

A Vásárló kötelezettségei:

A Vásárló elállás esetén köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldeni, illetve a Vállalkozásnak vagy a Vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a Vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a Vásárló a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

Vásárló a terméket postai küldeményként, vagy utánvétes csomagként nem küldheti vissza. Ha a Vásárló kifejezetten a legkevésbé költséges fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, a Vállalkozás nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.

A visszaküldés költségeit a Vásárló köteles viselni. A Vásárló felelősséggel tartozik a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért.

Adatkezelés

A weboldal használata során részére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára, kivétel ez alól a küldeményen feltüntetett szállítási adatok házhozszállítás esetén.

Adatokat kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adunk át hatóságok részére.

 

Á.SZ.F. letöltése (pdf)